Bonacibo Cat 5kg Light és Sterilized Csirke, Szardella, Rák + Rizs száraztáp

 

 

 

 

 

 

 

 

Egészséges vesék
 

A BonaCibo Adult Cat Light & Sterilised optimális és kiegyensúlyozott mértékben tartalmaz ásványi anyagokat, hogy csökkentse a húgykő kialakulásának esélyét.

 

Súly kontroll

 

A BonaCibo Adult Cat Light & Sterilised a proteinek és zsírok optimális balanszát tartalmazza, hogy segítse a macskák ideális testsúlyát hosszútávon fenntartani és támogatja anyagcseréjüket.

 

 

 

 

Immun védelem

 

A BonaCibo Adult Cat természetes prebiotikus fehérjetartalma valamint tökéletes vitamin és ásványi anyag összetétele,segíti a szervezet megfelelő védekező képességének fenntartását.

 

 

 

 

Egészséges emésztés

 

A könnyen emészthető hozzávalóknak és a kifinomult főzési procedúrának köszönhetően a BonaCibo Adult Cat Light & Sterilized a lehető legjobb emésztést garantálja.

 

 

 

 

Egészséges bőr és szőrzet

 

A BonaCibo Adult Cat Light & Sterilised vitaminokban és ásványi-anyagokban gazdag tápláléka a cicáknak, melyben az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak balansza segíti az egészséges és fénylő szőrzetet.

 

 Vitaminok és ásványianyagok

 

Az egészséges anyagcsere érdekében az optimális mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, hogy karbantartsa és balanszálja a macskák energia, vitamin és ásványi anyag szükségletét.

 

 Szőrcsomó kontroll

 

A kiegyensúlyozott fehérjetartalmának és speciális rosttartalmának köszönhetően segít a szőrcsomók távozásában, megakadályozva, hogy azok károsítsák az emésztőrendszert

 

 

 

 

A szív és a szemek egészsége

 

Az egészséges és jól működő idegrendszer fenntartásában segít a taurin, a szemek és az erős és egészséges keringési rendszer fejlődéséért.

 

 

Raktáron
Adatok
Cikkszám
3779
Tömeg
5,2 kg/db
Kiegészítő termékek