Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Csirkehússal

Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Csirkehússal
Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Csirkehússal
Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Csirkehússal

Dreamies jutalomfalatok csirkehússal macskák számára 60g

DREAMIES az ellenállhatatlan jutalomfalatka, amit a macskája imádni fog. A DREAMIES a spontán szórakozást és a szikrázó játékosságot nyújtja minden nap. Hisszük, hogy macskával élettelien vidámak lehetnek a mindennapjaink. Szeretjük macskánk egyedi személyiségét és függetlenségét - a DREAMIES jutalomfalatka kitűnő eszköz ahhoz, hogy előcsalja macskája játékos oldalát. Az íz és az állag ellenállhatatlan párosításának köszönhetően macskája bármit meg fog tenni a DREAMIES jutalomfalatkák nagyszerű ízéért!

A macskák megőrülnek a DREAMIES jutalomfalatkák ellenállhatatlan ízéért. Egyszerűen nem tudnak ellenállni a DREAMIES fenséges ízének, a csábítóan ropogós külső borításban rejlő puha tölteléknek. Rajta hát, rázza meg a csomagot és figyelje, hogyan szalad Önhöz a macskája!

Kettős állagú jutalomfalatkák, melynek a macskák nem tudnak ellenállni; Csábítóan ropogos külső, amely puha tölteléket rejt; Macskakeksz vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mesterséges ízesítőszerek nélkül; Csupán 2 kcal minden egyes falatban; A DREAMIES 7 ínycsiklandó ízváltozatban kapható: csirke, marha, kacsa, lazac, sajt, pulyka és tonhal.

Raktáron
Részletek

Etetési útmutató: Felnőtt macskáknak max. 20 darab naponta. Junior cicáknak max. 6 darab naponta. A napi etetési mennyiség kialakításakor kérjük vegye figyelembe a jutalomfalat mennyiségét is. Ne feledkezzen meg friss ivóvizet biztosítani kedvence számára.

Összetétel:válogatott gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, hús és állati származékok, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg:Antioxidánsok és Színezőanyagok;Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:A-vitamin:1293NE, B₁-vitamin:9.9mg, B₂-vitamin:16.9mg, B₆-vitamin:4.4mg, D₃-vitamin:143NE, E-vitamin:115mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát):6.1mg, Jód (Kálium-jód):1.5mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát):14.1mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát):70.5mg/íz és aromaanyagok:Lazac ízesítés:0.13mg.

Adalékanyagok/kg:Antioxidánsok és Színezőanyagok;Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:A-vitamin:1293NE, B₁-vitamin:9.9mg, B₂-vitamin:16.9mg, B₆-vitamin:4.4mg, D₃-vitamin:143NE, E-vitamin:115mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát):6.1mg, Jód (Kálium-jód):1.5mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát):14.1mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát):70.5mg.

Analitikai összetevők (%):fehérje:22.0;zsírtartalom:22.0;szervetlen anyag:8.0;nyers rost:2.0;energia:416kcal/100 g.

Adatok
Cikkszám
689
Tömeg
75 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek