Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Marhahússal

Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Marhahússal
Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Marhahússal
Dreamies jutalomfalat macskák számára 60g Marhahússal

Dreamies jutalomfalatok marhahússal macskák számára 60 g

DREAMIES az ellenállhatatlan jutalomfalatka, amit a macskája imádni fog. A DREAMIES a spontán szórakozást és a szikrázó játékosságot nyújtja minden nap. Hisszük, hogy macskával élettelien vidámak lehetnek a mindennapjaink. Szeretjük macskánk egyedi személyiségét és függetlenségét - a DREAMIES jutalomfalatka kitűnő eszköz ahhoz, hogy előcsalja macskája játékos oldalát. Az íz és az állag ellenállhatatlan párosításának köszönhetően macskája bármit meg fog tenni a DREAMIES jutalomfalatkák nagyszerű ízéért!

A macskák megőrülnek a DREAMIES jutalomfalatkák ellenállhatatlan ízéért. Egyszerűen nem tudnak ellenállni a DREAMIES fenséges ízének, a csábítóan ropogós külső borításban rejlő puha tölteléknek. Rajta hát, rázza meg a csomagot és figyelje, hogyan szalad Önhöz a macskája!

Kettős állagú jutalomfalatkák, melynek a macskák nem tudnak ellenállni; Csábítóan ropogos külső, amely puha tölteléket rejt; Macskakeksz vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mesterséges ízesítőszerek nélkül; Csupán 2 kcal minden egyes falatban; A DREAMIES 7 ínycsiklandó ízváltozatban kapható: csirke, marha, kacsa, lazac, sajt, pulyka és tonhal.

Raktáron
Részletek

Etetési útmutató: Felnőtt macskáknak max. 20 darab naponta. Junior cicáknak max. 6 darab naponta. A napi etetési mennyiség kialakításakor kérjük vegye figyelembe a jutalomfalat mennyiségét is. Ne feledkezzen meg friss ivóvizet biztosítani kedvence számára.

Összetétel: válogatott gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, hús és állati származékok (ebből marha 4%), növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg: Antioxidánsok;Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:A-vitamin:1293NE, B₁-vitamin:9.9mg, B₂-vitamin:16.9mg, B₆-vitamin:4.4mg, D₃-vitamin:143NE, E-vitamin:115mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát):6.1mg, Jód (Kálium-jód):1.5mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát):14.1mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát):70.5mg.

Analitikai összetevők (%):fehérje:22.0;zsírtartalom:22.0;szervetlen anyag:8.0;nyers rost:2.0;energia:416kcal/100 g.

Adatok
Cikkszám
692
Tömeg
75 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek