Pedigree Junior 15kg

Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Pedigree Junior 15kg
Raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Pedigree Puppy teljes értékű és kiegyensúlyozott, ízletes és tápláló száraz kölyökkutya-eledel mindennapi fogyasztásra. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree száraz kölyökkutya-eledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális életkezdést, fogvédelmet, könnyű emésztést, egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet immunrendszert. Az optimális  kálcium- és foszfortartalmának, valamint a különleges állagának köszönhetően, a Pedigree Vital Protection Puppy szárazeledel nagyszerűen támogatja az egészséges fog- és csontfejlődést. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot.

1. Teljes értékű, kiegyensúlyozott, ízletes száraz kölyökkutya-eledel.
2. Tápanyagai támogatják a kölyökkutyák optimális életkezdését, a fogaik védelmét, a könnyű emésztést, az egészséges bőrt és szőrzetet és a természetes ellenállóképességet.
3. Az optimális  kálcium- és foszfortartalmának köszönhetően támogatja a kutyakölykök egészséges fog- és csontfejlődést.
4. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai által kifejlesztett kölyökkutya-eledel.
5. Ez az állateledel nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot.

Összetétel: válogatott gabonafélék* (ebből rizs 4%), hús és állati származékok (30%, ebből csirke 4%), olajok és zsírok (ebből napraforgóolaj 0.4%), növényi eredetű származékok*, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok. *Természetes összetevők.

Analitikai összetevők (%):  fehérje: 27.3; zsírtartalom: 13.9; szervetlen anyag: 7.2; nyers rost: 2.6; kalcium: 1.3; foszfor: 1.1.

Adatok
Cikkszám
219
Tömeg
15,5 kg/db