Sheba Halas válogatás szószban Alutasakos macskaeledel 4x85g

Sheba Halas válogatás szószban Alutasakos macskaeledel 4x85g
Sheba Halas válogatás szószban Alutasakos macskaeledel 4x85g
Sheba Halas válogatás szószban Alutasakos macskaeledel 4x85g
Sheba Halas válogatás szószban Alutasakos macskaeledel 4x85g

Sheba tasakos eledel halas válogatás mártásban felnőtt macskák számára 4x85 g

A SHEBA® már több mint 40 éve készít kiváló minőségű, ízletes macskaeledelt és finomságokat, mindenféle káros anyag nélkül. Ezek az ínycsiklandó luxus macskaeledelek többféle formátumban, ízben és textúrában is megtalálhatóak, hogy minden nap változatos kényeztetést nyújtsanak macskájának. Egy ilyen széles skálájú menü biztosítja a kapcsolódás mindennapi élményét Ön és macskája között.

Gondosan válogatott, puha szeletek ízletes mártásban. Egy csábító nedves macskaeledel recept, olyan textúrákkal, amit a macskája imádni fog. Praktikus SHEBA® 85g-os újrahasznosítható tálcás kiszerelésben elérhető.

Raktáron
Részletek

1. Macskaeledel zamatos szószban, természetes* és magas minőségű összetevőkből készítve. 2. A SHEBA® magas minőségű, felnőtt, nedves macskaeledel 100%-ban teljes és kiegyensúlyozott mindennapi étkezést biztosít a felnőtt macskájának. 3. Mesterséges színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül. 4. Praktikus alutasakos kiszerelésben; könnyen nyitható és adgolható a maximális tisztaság és elegáns tálalás érdekében. 5. A Waltham Petcare Science Institute táplálkozási szakértői által kifejlesztve.

Etetési útmutató: Egy átlagos testsúlyú (3 kg) macskának 2½ - 3 alutasakos eledelre van szüksége naponta, egy 4 kg testsúlyú macskának 3 - 3½ db alutasakos eledelre, míg egy 5 kg-os macskának 3½ - 4 db alutasakos eledelre van szüksége naponta. 1 tasak 17 - 20 g szárazeledellel helyettesíthető. Számolja a jutalomfalatokból származó kalóriát. Az etetési mennyiségek csak iránymutatásként szolgálnak. A macska életkorának, méretének és aktivitási szintjének megfelelően határozza meg az eledel mennyiségét. Kínáljon hozzá friss vizet. Szobahőmérsékleten tálalva a legfinomabb, felbontástól számítva 2 napig hűtve eltartható.

Összetétel:hús és állati származékok* (92% természetes), hal és halszármazékok* (ebből lazac 4% és fekete tőkehal 4% a falatokban**), növényi eredetű származékok, válogatott gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok. *Természetes. **A termék 43%-ban tartalmaz falatkát.Összetétel:hús és állati származékok* (93% természetes), hal és halszármazékok* (ebből fehérhúsú hal 4% a falatokban**), növényi eredetű származékok, válogatott gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok. *Természetes. **A termék 43%-ban tartalmaz falatkát.Összetétel:hús és állati származékok* (93% természetes), hal és halszármazékok* (ebből tengeri hal 4% a falatokban**), növényi eredetű származékok, válogatott gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok. *Természetes. **A termék 43%-ban tartalmaz falatkát.Összetétel:hús és állati származékok* (93% természetes), hal és halszármazékok* (ebből tőkehal 4% a falatokban**), növényi eredetű származékok, válogatott gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok. *Természetes. **A termék 43%-ban tartalmaz falatkát.

Analitikai összetevők (%):fehérje:7.8;zsírtartalom:5.0;szervetlen anyag:1.7;nyers rost:0.20;nedvességtartalom:83.0.

Adatok
Cikkszám
2302
Tömeg
400 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek