Whiskas 4x85g Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás DC22D

Whiskas 4x85g Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás DC22D
Whiskas 4x85g Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás DC22D
Whiskas 4x85g Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás DC22D
Whiskas 4x85g Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás DC22D
Whiskas 4x85g Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás DC22D
Raktáron
Részletek

EAN piece

4770608262709

Brand

  1. Whiskas

eCommerce Product Name HU

Whiskas Tasty Mix Creamy Creations vegyes válogatás 4x85g

Brand Marketing Copy HU

Macskarajongókként tudjuk, hogy a dorombolás a legcsodásabb hang, amit csak hallhatunk. Ezért macskaséfjeink keményen dolgoznak azon, hogy olyan ízletes fogásokat készítsenek, amelyek miatt világszerte macskák milliói rohannak a tálkájukhoz izgatottan dorombolva, és elégedetten nyalogatva a bajszukat. Mindegyik fogás szeretettel és gondosan készül, és kiegyensúlyozott tápanyagtartalmuk biztosítja, hogy macskája mindent megkapjon, amire szüksége van a dorombolás folytatásához.

Product Marketing Copy HU

Üdvözöljük ízletes receptjeink világában, amelyek ínycsiklandó hozzávalók keverékét tartalmazzák, és úgy kényeztetik a macskák érzékeit, hogy közben nem kötnek kompromisszumot a tápanyagtartalom terén. Az étkezések még soha nem voltak ilyen élvezetesek, sem ilyen doromboldogságosak! Macskák kóstolták és hagyták jóvá.

Features and Benefits HU

1. Fehérjék és zöldségek ízletes ízélményt nyújtó kombinációja egy kellemes mixben, amely garantálja, hogy a cicák dorombolni fognak. 2. Minden, amire macskájának szüksége van, hogy megőrizze egészségét, beleértve a B-vitaminokat és a kiegyensúlyozott arányú ásványi anyagokat. 3. Két szenzációs receptet tartalmaz egy finom, krémes szószban: Csirke & kerti zöldségek, Bárány & pulyka 4. Minden ízletes étkezés 100%-ban biztosítja macskája napi szükségleteit. 5. Elkötelezettek vagyunk, hogy a környezetre gyakorolt hatásunkat csökkentésük. Európai gyárainak 85% -a használ megújuló villamosenergiát, és azon dolgozunk, hogy 2025-re elérjük a 100% -ot.

Feeding instructions HU

Etetési útmutató: A napi szükséglet 3 kg-os macska esetén 2½ - 3 tasak, 4 kg-os macska esetén 3 - 3½ tasak, 5 kg-os macska esetén 3½ - 4 tasak. 1 tasak 18 g WHISKAS® szárazeledellel helyettesíthető. Számolja a jutalomfalatokból származó kalóriát. Az etetési mennyiség kialakításakor vegye figyelembe macskája igényét. Hogyan? Látogasson el weboldalunkra. Kínáljon hozzá friss vizet. Szobahőmérsékleten tálalva a legfinomabb, felbontástól számítva 2 napig hűtve eltartható.

Ingredients HU

Összetétel:hús és állati származékok (34%, ebből 4% csirke a falatokban*), olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, zöldségek (ebből szárított borsó és sárgarépa keveréke 1%, ami borsó és sárgarépa keverékével egyenértékű 4%), ásványi anyagok, növényi fehérje kivonatok, különféle cukrok, tej és tejszármazékok. *A termék rendszerint 40%-ban tartalmaz falatkát.

Összetétel:hús és állati származékok (34%, ebből 4% bárány és 4% pulyka a falatokban*), olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, növényi fehérje kivonatok, különféle cukrok, tej és tejszármazékok. *A termék rendszerint 40%-ban tartalmaz falatkát.

Analytical Constituents % HU

Analitikai összetevők (%):fehérje:7.0;zsírtartalom:5.2;szervetlen anyag:1.6;nyers rost:0.25;nedvességtartalom:83.5;kalcium:0.30;foszfor:0.22.

Additives HU

Adalékanyagok/kg:Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:B₁-vitamin:21.0mg, B₂-vitamin:1.1mg, B₆-vitamin:3.5mg, D₃-vitamin:200NE, taurin:750mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát):1.2mg, Jód (Kalcium-jód, kötött vizet nem tartalmazó):0.35mg, Vas (Vas(II)-szulfát, monohidrát):17.5mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát):3.5mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát):16.2mg.

HU Recommended key words for customers

Whiskas; Wiskas; macska étel; macska eledel; prémium takarmány; hús étel; étel macskáknak; macska táp; macska táplálék; prémium táp; macska napi táp

Adatok
Cikkszám
243
Tömeg
400 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek